Jurnal de blog

Hai sa vedem evolutia blogului:

2010

Dupa o intrerupere de peste 9 luni, traficul a scazut. Muuult. Dar e mai putin relevant. Consider ca ce este relevant e calitatea ideilor transmise. Cine va dori sa aiba un dialog sau dezbatere cu mine, ma va gasi aici. Daca exista cineva care are curiozitatea de a vedea ce gandesc, voi fi la un click distanta. Daca nu, asta e. Oricum, blogul va merge inainte… (suna a reclama de la J Walker, nu? ;) )

2009

Finalul anului: blogul a ajuns la 200 cititori unici, periodici. asta in contextul in care nu a avut reclama.

1 mai: Nu stiu cum, dar uitandu-ma la ce s-a peteecut pe aprilie, am observat ca am avut 100 de vizitatori unici. S-a imbunatatit si “loialitatea” un pic, adica de la 65% de “cititori periodici” s-a mai inaltat la 70.  Creste, si creste rotund. Ma intreb oare la finalul lui mai, cati vizitatori unici or sa fie.

23 aprilie: desi de Paste am tras chiulul la bloguit, find prea ocupat cu mancatul si lenevitul, am observat ca am ajuns la 83 de vizitatori (iarasi, dand la o parte spiderii). Fain. Ma vede si Google-ul. Salutare dl Google! Salut dl Yahoo! Dar, inca nu s-au mai ridicat comentatori. Mai, eu cand am zis ca imi propun sa dau teme de gandit, nu am zis ca asta e tot. Hai, spunemi ce parere ai. Stiu ca poti!

11 aprilie: multumita lui Razvan, aka ViperBoy, de astazi postarile au afisaj scurt pe prima pagina, ceea ce face mai uor identificarea informatiei.  Ca si vizitatori unici am ajuns la 67 (exceptand spiderii de pe net), din care 2 treimi sunt “abonati” care citesc blogul periodic. Din nou, cifrele nu sunt extraordinare, dar… e o crestere. Inca feedbackul primit este redus – de fapt daca ii scoatem din ecuatie pe bogdan, demon si pitesteanul brusc… se face pustiu :D . Dar… mai e timp!

6 aprilie 2009: blogul inregistreaza 42 de vizitatoi unici, cu o medie de accesare de 2 ori la 3 zile. Nu e nimic impresionant, daca e sa ma iau la tranta cu marii blogeri. Insa in contextul in care nu ma numesc nici Coelho nici nu sunt un mare om de televiziune/presa si, mai ales, in contextul in care am anuntat lansarea acestui blog acum 3 zile numai catre 22 de oameni… cred ca e un prim pas inainte…

8 august 2009: Nu stiu ce-mi veni, dar m-am mai uitat un pic pe statistici. Lucrurile stau… altfel decat acum 3 luni. Cu siguranta, si din cauza grevei fiscale, fiindca eu nu ma simt nici mai fRumos nicimai destept si nici nu cred ca scriu mai bine. Am trecut de 200 de vizitatori unici,  si din acestia 2 treimi viziteaza periodic acest blogulet.  a crescut si numarul de vizite, ritmicitatea traficului, si inca 2-3 indicatori.  Dar cel mai imbucurator este pt mine faptul ca incep sa apara si comentarii. Fain!

Comments are closed.