Despre blog…

Daca inca te intrebi unde m-a mancat si de ce m-am scarpinat sa imi fac acest blog, aici vei gasi raspunsul:

F I I N D C A    I M I      P A S A !

In aceasta societate in care tot ce trebuie sa faci este.. banul, iar cine nu il face e un “Looser”, in care aproape totul e de vanzare, cand etica si moralitatea sunt din ce in ce mai rar aplicate, si din ce in ce mai des ignorate sau tratate ca orice alt cuvant din dex, cand suntem atat de bogati in plan material dar atat de goi spiritual, cand suntem mintiti in fata si zambim ca si cum am fii inteles poanta, cand valorile sunt hulite si exemplele reale sunt manelisti cu mintea goala sau jmecheri cu buzunare pline, ei bine, in aceasta lume am decis sa fiu altfel si sa imi pese.

Desi este un proces dureros, am decis sa gandesc si sa ma exprim. Fiindca nepasarea e cel mai mare pacat care putem sa il savarsim acum, fata de noi insine. Un om nepasator, ignorant, incult si dezinformat nu e cu nimic mai presus decat un sclav. Din contra: sclavul are constiinta lipsirii de libertate, pe cand cel dintai nici macar aceasta putere a ratiunii nu o are.

Asadar, acest blog este o invitatie la gandire. Iar pentru iubitorii de Matrix, aceasta este unul din linkurile pe care Neo o cauta. Ceva se intampla cu adevarat. Este decizia ta daca vrei sa aflii, sau preferi sa vezi realitatea prin prisma stirilor de la ora 8.

Comments are closed.